Mozaic

Deputatul Florin Roman: „Nu pot să cred că se poate da așa ceva!” Ce mai pregătesc oamenii lui Dragnea

Deputatul PNL de Alba Florin Roman informează că PSD a pus în dezbatere publică ordonanța amnistiei fiscale, pe care o cataloghează drept „o veritabilă acțiune de spălare a «gulerelor albe»”.

„Până acum s-au dat în România cel puțin cinci amnistii fiscale. Toate acestea tăiau penalități și majorări (de multe ori parțial), dacă se plăteau debitele restante până la o anumită dată sau se eșalonau debitele restante. În alte țări, e drept în foarte rare situații, amnistiile fiscale se dau pentru repatrierea banilor ascunși în străinătate, sume care se impozitează prin efectele amnistiei cu impozit, de regulă, mai mic. Forma amnistiei propuse de ordonanța PSDragnea șterge datorii, dobânzi, penalități precum și creanțe ale statului stabilite de instanțele de judecată, inclusiv în dosare penale cu soluții definitive, condiționate prin niste măsuri ușor de îndeplinit (plata la timp a impozitelor din 2019, plata impozitelor locale, angajarea sau majorarea salariilor angajaților)”, explică deputatul liberal de Alba.

„Nu pot să cred că se poate da așa ceva!”, exclamă Florin Roman, adăugând că ordonanța este „cu dedicație pentru clientela PSD, implicată de peste 20 de ani în devalizarea statului român. Cei ce plătesc la timp sunt tratați de cuplul Dragnea-Valcov ca niște fraieri, iar debitorii sunt tratați ca șmecheri! Prin punerea în aplicare a aministiei fiscale, statul pierde sume enorme, iar milioanele de români buni platnici, care nu au datorii la stat, asistă neputincioși la o nedreptate strigătoare la cer.

„Dacă PSDragnea dă drumul spălării «gulerelor albe» ne transformăm într-o țară în care hoții sunt premiați, iar oamenii cinstiți pedepsiți! Primii beneficiari sunt circa 11.000 de rău platnici, care cumulează datorii de zeci de miliarde de lei, majoritatea din clientela penală a PSDragnea!”, conchide vicepreședintele PNL, deputatul Florin Roman, într-un comunicat dat publicității joi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.