Politică

Președintele organizației Alba a PNȚCD dezaprobă susținerea PSD în alegeri

Alin Popa (dreapta), președitele organizației județene PNȚCD Alba

Alin Popa, președintele organizației Alba a PNȚCD, a dat publicității un mesaj prin care dezaprobă categoric protocolul de susținere la algerile europarlamentare semnat de președintele partidului cu PSD, pe care îl categorisește drept „partid totalitar”.

„Dezaprob virarea partidului spre acest partid totalitar, de sorginte comunistă”, afirmă Popa, într-un mesaj pe contul său de Facebook.

„Faptul ca nici presedintele Iohannis nu se ridică la nivelul așteptărilor noastre nu este un motiv să ne aliem cu un partid cu manifestari deplorabile. Eu vreau ca mâine când ies pe stradă să merg cu fruntea sus și să nu-mi fie rușine că aparțin acestui partid, chiar dacă acum conducătorul său vremelnic a greșit grav”, mai spune Alin Popa.

Președintele PNȚCD preciează însă că face aceste apricieri în nume personal, spunând că urmează să se consulte și cu cielalți membri ai partidului din filiala pe care o conduce.

„Pentru mâine am convocat o ședință a Comitetului Județean de Conducere pentru a ne consulta și a emite o declarație care să exprime voința organizației județene față de aceasta alianță rusinoasă în care de fapt noi nu primim nimic, ca partid. Mă suna oamenii din tertoriu și spun că le este rușine sa se uite în ochii multor semeni. Li se cer explicații. Ce explicații să dai ? Ar fi multe dar nu-și au rostul acum”, a mai scris Popa.

Crestin democratia nu poate face aliante pentru alegeri cu social-democratia care la noi este un socialism cu tente sud-americane.

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, şi preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop, au semnat, joi, un protocol de susţinere a Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.