Educație

Ziua Internațională a Cărții pentru Copii va fi sărbătorită la Biblioteca Sebeș

Începând cu anul 1967, în fiecare an, în data de 2 aprilie, data nașterii marelui scriitor danez pentru copii, Hans Christian Andersen, se sărbătorește în întreaga lume Ziua Internațională a Cărții pentru Copii, informează Primăria municipiului Sebeș.

Cu acest prilej, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș – Biblioteca Municipală organizează o serie de activități cultural-educative, menite să transmită copiilor plăcerea lecturii.

Astfel, marți, 2 aprilie 2019, începând cu ora 10, la sediul bibliotecii va putea fi vizitată Expoziția de carte pentru copii „Hans Christian Andersen – magicianul basmelor” și vor avea loc activități de prezentare a vieții scriitorului și de lecturare a poveștilor acestuia, precum și o amplă prezentare a noutăţilor editoriale pentru copii din bibliotecă.

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal Nr. 4 Sebeș vor fi invitații organizatorilor la Atelierul de lectură și creație dedicat acestei zile, unde vor cunoaște o serie de cărți ilustrate pentru copii, dăruite bibliotecii de Agenția pentru Educație Timpurie, Asociația OvidiuRo prin programul „Fiecare copil merită o poveste”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.