Social

Ciobani reținuți pentru violențe la Doștat

Polițiștii din Doștat i-au reţinut pe doi bărbaţi din comună care sunt cercetaţi pentru fapte de lovire sau alte violenţe. Cei doi, tată şi fiu, ar fi pătruns, cu oile, pe terenul unor localnici, iar în momentul în care au fost atenţionaţi de aceştia ar fi devenit agresivi.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de sâmbătă, 30 martie, în timp ce se aflau cu oile la păscut pe un teren care aparţine unor persoane din municipiul Sibiu, care au o casă de vacanţă în Doştat, ar fi avut o discuţie în contradictoriu, cu proprietarii terenului, doi bărbaţi cu vârste de 50 respectiv 52 de ani.

Ulterior, cei doi ciobani ar fi devenit agresivi şi le-ar fi aplicat celor doi proprietari mai multe lovituri, cauzându-le leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare, conform concluziilor medico–legale, 40-45 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Urmează ca, în cursul zilei de marți, cei doi reţinuţi să fie prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.