Social

Hoț ambulant prins de polițiștii din Aiud

Poliţiştii din Aiud l-au identificat pe un bărbat din Craiova ca bănuit de săvârșirea a două furturi, unul în Sâncrai şi unul în Aiud. Prejudiciul a fost recuperat integral, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care ar fi autorul a două furturi care au fost sesizate poliţiei în zilele de 7 şi 11 martie 2019.

Potrivit polițiștilor, acesta ar fi escaladat, în data de 7 martie, gardul unui imobil din localitatea Sâncrai şi, prin efracţie, ar fi pătruns în locuinţă de unde ar fi sustras bani şi bijuterii în valoare totală de 6.000 de lei.

La data de 11 martie, în timp ce se afla pe o stradă din Aiud, bărbatul l-ar fi abordat pe un vârstnic şi, profitând de neatenţia acestuia, i-ar fi sustras portmoneul în care avea o sumă de bani şi acte.

Pentru documentarea activităţii infracționale a bănuitului, poliţiştii din Aiud au percheziţionat locuinţa sa din Craiova, astfel că prejudiciile au fost recuperate integral şi restituite păgubiţilor.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a bărbatului din Craiova.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.