Social

„Descoperă cum să ieși învingător din conflicte” ajunge la Alba Iulia

Speakerul Zoltan Veres (foto), trainer și coach în domeniul Inteligenței Emoționale, va susține marți, 16 aprilie 2019, la Alba Iulia, conferința gratuită „Descoperă cum să ieși învingător din conflicte”.

Evenimentul este organizat de compania Refleqt Online din Cluj-Napoca, va avea două sesiuni, de la ore diferite. Prima sesiune, cea de dimineață, începe la ora 9.30, iar cea de a doua, de după-amiază, începe la ora 17.30. Fiecare sesiune durează aproximativ două ore și jumătate.

Cei interesați să participe la eveniment trebuie să se înscrie, în prealabil, pe site-ul Refleqt, iar în ziua evenimentului să se prezinte la Hotel Transilvania, Sala Apulum, din Alba-Iulia.

Evenimentul este gratuit. În cadrul conferinței, „Zoltan Veres, trainer cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, le va vorbi
oamenilor despre inteligența emoțională, ce este ea și de ce este considerată abilitatea secolului 21 de către specialiști, care sunt factorii declanșatori ai conflictelor și cum poate EQ să ajute la gestionarea și rezolvarea armonioasă a conflictelor”, se arată într-un comunicat de presă dat publictății vineri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.