Social

Incendiu la Spitalul Județean Alba

Un incendiu a izbucnit, duminică seara în jurul orie 18.00, la o magazie de lenjerie ce aparține de secția de gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, situată la etajul 3. Incendiul a fost soldat doar cu pagube materiale și nicio persoană nu a fost rănită.

Din primele date se pare că incendiul a izbucnit de la o țigară aprinsă de către un pacient, care a intrat în magazia destinată personalului SJU Alba Iulia, fără să respecte procedura privind accesul persoanelor străine.

Secția de gastroenterologie este recent reabilitată, prevăzută cu sisteme de detecție și semnalizare incendiu pentru protejarea bunurilor și persoanelor.

Din primele cercetări, pagubele se ridică la circa 5.000 de lei. A ars o parte din lenjerie, a fost fost afectat un corp de mobilier, respectiv tencuiala încăperii.

Flăcările nu s-au extins, iar confortul pacienților nu este, astfel, afectat. De asemenea, în cel mai scurt timp posibil, încăperea respectivă va fi zugrăvită, iar mobilierul va fi înlocuit.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va colabora, în continuare, cu autoritățile pentru depistarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul, va respecta toate recomandările, ca și până acum, însă apelează și la înțelegerea și bunăvoința pacienților și aparținătorilor de a respecta toate restricțiile impuse prin regulamentul intern și prevăzute de lege.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.