Politică

USR are o filială nouă la Teiuș

Uniunea Salvați România (USR) continuă procesul de extindere în judeţul Alba. Echipa de extindere USR Alba a constituit o filială locală la Teiuș, informează un comunicat de presă al USR Alba.

Luni seară, în cadrul ședinței constitutive de la Teiuș, membrii filialei și-au ales structura de conducere formată dintr-un președinte și doi vicepreședinți. Radu Puia, un tânăr masterand la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a fost ales președinte, iar pozițiile de vicepreședinți au fost câștigate de Paul Vasile Raț și Ovidiu Coardos.

Noua filială este formată din tineri neimplicaţi politic până acum, însă care au decis să îşi asume un rol pe scena politică pentru a contribui la schimbarea actualei clase politice.

„Tânăra echipă este hotărâtă să arate că se poate face un altfel de politică centrată pe nevoile cetățenilor din Teiuș”, se arată în comunicatul de presă.

Filiala USR Alba se află în plin proces de extindere. În prezent, în judeţ există 11 filiale funcționale, grupul de extindere a început demersurile de înfiinţare de noi filiale la Baia de Arieș, Cetatea de Baltă și Bistra.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.