Politică

USR Cugir și-a inaugurat sediul

Sâmbată, membrii USR Cugir au organizat inaugurarea sediului din localitate al formațiunii politice, informează filiala printr-un comunicat de presă.

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți: Claudiu Nemes, președinte USR Cugir, Adrian Tomoș, vicepreședinte și Paul Paștiu, vicepreședinte, precum și membrii filialei Sorin Paștiu, Paul Ciobanu si Flaviu Serdiuc, cât și senatorul USR Nicu Fălcoi, împreună cu Alexandru Varzaru, candidat pe listele Aliantei 2020 pentru Parlamentul European.

Adresa sediului filialei este în Cugir, pe strada Emil Racoviță Nr.5, parter (Micro7).

Sediul va servi pentru organizarea de întâlniri deschise cu cetățenii, întâlniri ce vor fi anunțate în presă și pe pagina de Facebook a filialei. In plus, sediul va fi deschis pentru public în fiecare joi, intre orele 18:00-20:00, când reprezentanții filialei vor fi la dispoziția celor care doresc să îi cunoască, să le pună întrebări, să le supună atenției probleme din comunitate sau să devina membri.

Echipa USR Cugir este formată din tineri care nu au mai făcut politică și pentru care moralitatea stă la baza implicării lor, se susține comunicatul de presă dat publicității luni.

„Principalele noastre obiective sunt: 1. Sustinerea inițiativei «Fără penali în funcții publice». Considerăm că persoanele condamnate definitiv nu mai au ce căuta în administrația publică, atât locală, regionala, națională sau chiar europeană. 2. Informarea cetățenilor despre puterea votului. Astăzi doar 16.8% din electoratul României a decis starea lucrurilor actuale. 3.Implicarea tinerilor în politică și sprijinirea lor este un alt obiectiv al nostru, deoarece prin energia și competența lor, normalitatea poate fi readusă în clasa politică românească. Noi consideram că o poziție într-o funcție publică nu este un motiv de mândrie, ci este un motiv de responsabilitate”, a declarat Claudiu Nemeș, președinte USR Cugir.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.