Politică

Premierul Dăncilă a dat târcoale summitului, pendulând între Alba și Cluj

Viorica Dăncilă a revenit joi la Alba Iulia după o deplasare de câteva ore la Cluj-Napoca. Premierul vizitează Spitalul Judeţean Alba şi Sala Unirii. La ultimul obiectiv a fost aşteptată de câteva zeci de membri şi simpatizanţi PSD, scrie Adevărul.

Viorica Dăncilă a ajuns în jurul orei 17.30 la Spitalul Judeţean de Urgenţă, însoţită de miniştrii Sorina Pintea (Sănătate) şi Eugen Teodorovici (Finanţe). La intrarea în curtea Spitalului a fost „întâmpinată” de mai mulţi protestatari care au scandat „PSD ciuma roşie” şi „ruşine să vă fie”.

Premierul Viorica Dăncilă vizitează joi, în ziua Summitului european de la Sibiu, două judeţe vecine, Alba şi Cluj. Dăncilă a stat în noaptea de miercuri spre joi într-un hotel de 4 stele din Alba Iulia.

Surse din PSD susţin că s-a negociat până în ultimul moment prezenţa premierului la Sibiu. Alba Iulia se află la o distanţă de circa 70 de km de Sibiu, distanţa dintre cele două oraşe fiind parcursă în maxim o oră. Dăncilă a ajuns miercuri seara la Alba Iulia şi a înnoptat la hotelul Parc din centrul oraşului.

Articolul integral poate fi citit aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.