Social

Nicăieri ca la „populari”. Omul lui Băsescu votează lista lui Ponta

Fostul primar al comunei Meteș, Traian Nicolae Ursaleș, face „un apel la toți cei care îl susțin”, să voteze echipa Pro România, se arată într-un comunicat al Pro România, filiala Alba.

După ce recită sloganele de campanie ale partidului lui Vicor Ponta, fostul primar Ursaleș afirmă că „trebuie să mai gândim și pentru țară și să lasăm interesele partidelor din care facem parte. (…) Sunt membru PMP, dar fac un apel la toți cei care m-au susținut și apreciat să mergă la vot și să voteze cu încredere Pro România”.

„Se pare că Pro România condusă de tânărul Horațiu Florea, crește pe zi ce trece, tinând cont de faptul că mulți oameni din PSD, PNL, acum PMP se alătură ambițiosului proiect politic Pro România. Oricum prin această ieșire a lui Ursaleș, creste Pro România, dar moare PMP”, declară ritos autorul comunicatului de presă emis de Pro România.

De altfel, pe pagina sa de Facebook, fostul primar al comunei Meteș a avut numeroase postări vădit îndreptate împotriva Partidului Mișcarea Populară (PMP), acuzând conducerea partidului de lipsă de recunoștință. „Am fost băsist, dar nu votez PMP! Băsescu e pensionar! Nu votez pensionari în parlamentul UE!” sau „Nu votați în Parlamentul UE, pensionarii ca Hava și Băsescu! Nu votați alianța PNL-PMP!”, scrie Usaleș în două dintre postările sale de pe pagina de socializare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.