Economie

Două grinzi prăbușite și un accident de muncă lângă Teiuș, pe șantierul autostrăzii

Foto: ziarulunirea.ro

Două grinzi de pe traseul viitoarei Autostrăzi Sebeș – Turda s-au prăbușit, la o lucrare situată în apropierea orașului Teius, rănind ușor un muncitor.

Accidentul a avut loc la lucrările de supratraversare a drumului național 14B.

„Un muncitor s-a dezechilibrat şi a căzut de pe un picior de susţinere al autostrăzii, pe şantierul din apropiere de Teiuş. A suferit leziuni, posibil uşoare şi a fost transportat la spital”, a transmis IPJ Alba.

Bărbatul nu a fost rănit grav, iar la spital a fost supus unui control medical amănunţit.

„Pacientul este conştient. I se fac investigaţii medicale şi în funcţie de acestea medicii vor decide dacă va rămâne sau nu internat. Nu îi este pusă viaţa în pericol în momentul de faţă. Urmează să fie văzut de un medic ortoped şi un medic chirurg. I se fac investigaţii medicale, între care raze şi computer tomograf”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Lotul 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda are o lungime de peste 24 de km, construcţia fiind atribuită Asocierii Aktor – Euro Construct Trading 98 pentru suma de 549,33 milioane de lei. Potrivit datelor Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), stadiul lucrarilor pe acest lot a ajuns, în aprilie, la 49,5%.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.