Politică

Alianța USR-PLUS, „obiectiv îndeplinit cu buget mic”

În urma rezultatelor finale la alegerile europarlamentare, Alianța USR-PLUS a obținut 22,4%, iar PSD 22,5%. Dacă diaspora n-ar fi fost blocată din nou la vot, ca în 2014, USR-PLUS bătea PSD fără drept de apel, susține un comunicat al Alianței.

La fel ca în 2014, Teodor Meleșcanu se face vinovat de organizarea votului în diaspora și a demonstrat, încă o dată, că nu este un diplomat, ci un servitor umil intereselor de partid, mai susțin reprezentanții alianței.

Beniamin Todosiu, președintele Filialei Județene a Partidului Uniunea Salvați România (USR), s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut de Alianța USR-PLUS în județul Alba. „Alba, fără hoție va ajunge departe! Am bătut PSD în municipiile: Alba Iulia, Sebeș, Blaj și orașul Ocna Mureș. Practic, la nivelul județului am obținut peste 25.000 de voturi – 15,93%, atât cât ne-am și propus. Considerăm că cele peste 25.000 de voturi obținute au fost date împotriva hoției și incompetenței promovate de PSD. Multă lume nu știe că subvențiile de la Uniunea Europeană erau în pericol dacă PSD obținea un scor bun la aceste alegeri”, a declarat Beniamin Todosiu.

USR-PLUS și-a îndeplinit obiectivul cu un buget mic. Întregul buget de campanie a alianței a fost de aproximativ 5 mii de euro, iar suma a provenit exclusiv din donații și împrumuturi ale câtorva membri USR Alba. În comparație, doar Mircea Hava, candidatul PNL, a adus de acasă peste 50.000 de euro. Oamenii trebuie să știe că toate cheltuielile pe care le fac partidele în campanie vor fi decontate de la bugetul de stat, ceea ce explică lipsa de chibzuință a unor partide.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.