Administrație

Primăria Aiud vrea să-și facă reclamă pe seama incompetenței guvernamentale

Dacă investitorii străini susțin că nu au reușit să găsească pe nimeni care să vorbească englezește în instituțiile de stat, atunci Primăria Aiud este pregătită să răspundă solicitărilor acestora prin propriul aparat funcționăresc.

Surprinzătoarea afirmație este făcută într-o postare de pe pagina de Facebook a instituției, text redactat în limba engleză și care se adresează AmCham (Camera de Comerț Americană din România).

„Citind despre faptul că investitorii străini s-au plâns că nu pot găsi un interlocutor vorbitor de limba engleză atunci când sună la instituţiile române, vă rugăm să le direct la noi ori de câte ori se întâmplă mai întâmplă asta”, se arată în introducerea apelului făcut de Primăria Aiud.

Prezentând câteva date și statistici despre municipiul Aiud, autorul postării afirmă că „Municipalitatea noastră este pregătită şi deschisă oricărui potenţial investitor”.

Ca un ultim argument privind deschidererea ofialilor către potențialele investiții străine, autorul postării afirmă în încheiere: „În Aiud există o nouă administrare care funcţionează exclusiv în interesul cetăţenilor. Suntem conştienţi de faptul că, dacă investitorii prosperă, comunitatea noastră prosperă de asemenea. Consiliul Local a adoptat o strategie cu privire la oportunităţile financiare pentru viitorii investitori. Oferim sprijin oricărui potenţial investitor în identificarea celei mai bune locaţii pentru dezvoltarea afacerii sale, precum şi rezolvarea oricăror probleme care pot apărea. Știm că, în afară de cei trei factori menționați mai sus, calitatea vieții este, de asemenea, extrem de importantă, astfel încât nevoile angajaților să fie pe deplin îndeplinite. În această privință, lucrăm neobosit la dezvoltarea comunei, prin modernizarea gradinițelor, creșelor și școlilor, la modernizarea Spitalului Municipal, reabilitarea și modernizarea drumurilor și transformarea orașului într-unul smart”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.