Politică

USR Alba acuză: PSD „inaugurează kilometri de minciuni”

USR Alba îi transmite ministrului Cuc că „locuitorii din județul Alba s-au săturat de kilometri de minciuni pe care îi inaugurează ori de câte ori vine în județ”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii politice dat publicității vineri.

„Recent, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat din nou stadiul lucrărilor la autostrada A10 Sebeș-Turda, loturile 1 și 2. În stilul caracteristic, domnul ministru Cuc a declarat că tronsonul Sebeș – Alba Iulia va fi dat în folosință în luna decembrie a acestui an”, spun reprezentanții USR.

„Ulterior, reprezentanții Asociației Pro Infrastructură au inspectat cele două loturi de autostradă și concluzia acestora este foarte clară: anul acesta nu se va inaugura niciun kilometru de autostradă în județul Alba. Apoi, optimismul domnului ministru a intrat în criză pe lotul doi, situat între orașele Alba Iulia și Aiud, acolo unde stadiul lucrărilor este de doar 50%. Lider autoritar, Cuc a «cântat» a pagubă în fața presei amenințând constructorul Aktor cu rezilierea contractului. Sigur, domnul ministru a dorit să se facă puțin celebru la TV, pentru că în realitate rezilierea contractului presupune întârzierea finalizării tronsonului de autostradă cu cel puțin 4 ani”, se mai arată în comunicatul de presă.

În finalul documentului, reprezentanții USR concluzionează: Încampania electorală pentru europarlamentare, PSD Alba se lăuda, ca de obicei, că stadiul lucrărilor pe cele două tronsoane de autostradă este 50%. Ce nu au vrut să spună domnii de la PSD este faptul că cele două tronsoane trebuiau finalizate în 2016. Cu alte cuvinte, PSD și toți miniștrii lor de transporturi inaugurează, în Alba, kilometri de minciuni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.