Sport

Doi tineri aiudeni, camioni mondiali la karate

Doi tineri sportivi aiudeni, Antonia Barbu (segmentul de vârstă 7 ani) și Ioo Sandor (segmentul de vârstă 14-15 ani), sunt noii campioni la karate la kata individual, informează Primăria municipiului Aiud.

„Ne mândrim cu sportivii noștri aiudeni, care au obținut rezultate extraordinare la Campionatul Mondial de Karate, care s-a desfășurat la Bratislava, Slovacia, în perioada 20-23 iunie 2019”, spun, duminică seara, reprezentanții Primăriei într-o postare pe Facebook.

Antonia Barbu (segmentul de vârstă 7 ani) și Ioo Sandor (segmentul de vârstă 14-15 ani) sunt campioni mondiali la kata, individual. Totodată, Ioo Șandor a luat medalia de aur și pe echipe, făcâd parte din echipa câștigătoare pe același segment de vârstă.

„Mulțumim domnului Nicu Crăciun, Antrenor emerit, Sensei 6 Dan, pentru rezultatele excepționale obținute în calitatea sa de antrenor al sportivilor aiudeni”, se arată în informarea Primăriei Aiud.

La acest eveniment au participat 2320 de sportivi din 47 țări de pe 5 continente.

România a fost țara cu cele mai bune rezultate, au remarcat organizatorii competiției.

„România este o țară bună în karate, jos pălăria! Acesta este rezultatul muncii lor de zi cu zi cu tinerii sportivi”, au declarat organizatorii citați de presa locală.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.