Economie

Elis Pavaje și-a bugetat 3 mil. € pentru investiții

Elis Pavaje, lider al pietei locale de pavaje din beton, are pentru anul 2019 un buget de investitii de 3 milioane de euro, informează publicația specializată Agenda Construcțiilor.

Acest buget de investiții va fi utilizat pentru modernizarea și repunerea în funcțiune a fabricii de la Vințu de Jos, pentru îmbunătățirea fluxurilor de producție de la punctele de lucru din Petrești și Stoenești, dar și pentru înlocuirea mai multor utilaje și masini de transport.

Potrivit sursei citate, compania a investit anul trecut un milion de euro pentru preluarea fabricii de pavele din localitatea Vințu de Jos de la compania austriacă Fruhwald. Tot în 2018, a achiziționat o secție de piatră cubică din Almasu Mare, de unde, începând din 2019, comercializează piatră cubică pe mai multe tipuri și dimensiuni, capacitatea de producție ridicându-se la 5.500 de tone pe an.

De asemenea, Elis Pavaje a mai cumpărat, în a doua parte a anului 2018, și o unitate de producție de la Prefabricate Vest București. Această linie va fi integrată în 2019 pe platforma de la Vințu de Jos.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.