Social

Tânăr predat autorităților din Franța, unde este suspectat de trafic de migranți

Un tânăr dintr-un sat din Alba urmează să fie predat autorităţilor judiciare din Franţa, ţară unde este suspectat că făcea parte dintr-o reţea de trafic de migranţi care a acţionat pe teritoriul acesteia.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un bărbat din Pianu, dat în urmărire de autorităţile franceze, fiind suspectat că face parte dintr-o reţea de trafic de migranţi, a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIReNE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În vârstă de 27 de ani, bărbatul este posesorul unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Franţa în data de 10 iunie.

„Acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi, ulterior, Curţii de Apel Alba Iulia, care a dispus arestarea sa, pentru o perioadă de 30 zile, în vederea predării către autorităţile judiciare din Franţa”, se menţionează într-un comunicat dat publicităţii de către IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.