Politică

Declarații de avere. Ministrului Culturii i-au dispărut o vilă de 116 mp și o mașină

Valer-Daniel Breaz (stânga), actualmente ministru al Culturii, pare să aibă probleme în a-și gestiona bunurile personale enumerate în declarația de avere

Între decembrie 2018 și iunie a.c., în șase luni, ministrului Valer-Daniel Breaz de la Cultură i-au dispărut o vilă și un autoturism din proprietate, conform declarațiilor sale de avere, informează NewsWeek.

La sfârșitul anului 2018, în declarația de avere a ministrului Culturii se aflau un apartament și o casă, ambele în Alba Iulia, dar și două autoturisme (Skoda Kodiaq și Peugeou 206).

Problema, însă, este că, în ultima declarație de avere, ministrul Culturii nu a explicat ce s-a întâmplat cu casa și Peugeot-ul: acestea nu apar ca fiind înstrăinătate, cum ar fi trebuit. Ci, pur și simplu, au dispărut din document, mai scrie NewsWeek.

La fel de adevărat este că declarațiile de avere mai înregistrează o diferență: între decembrie 2018 și iunie a.c. a dispărut și soția ministrului Culturii. Cel mai probabil, deci, la mijloc pare a fi un divorț. Chiar și așa, însă, transferul bunurilor prin partaj de la Breaz la prezumtiva fostă parteneră trebuia declarat.

Articolul integral și declarațiile de avere, pot fi găsite aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.