Economie

Controale APIA pe teren. Sunt vizați 777 de fermieri din județul Alba

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) desfăşoară controlul pe teren al cererilor unice de plată depuse în campania 2019, în județul Alba fiind vizați 777 de fermieri.

Agenția pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că începând cu 1 iulie efectuează controlul la fața locului pentru cererile unice de plată eșantionate în acest scop, aferente Campaniei 2019.

Astfel, eșantionul extras din baza de date APIA la nivelul județului Alba conține un număr total de 777 fermieri pentru care se vor verifica respectarea normelor de ecocondiționalitate, a cerințelor minime și specifice aferente schemelor de sprijin în sectorul vegetal și în sectorul zootehnic.

Reprezentanții APIA reamintesc faptul că în conformitate cu art. 1 din Ordinul ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 69/2019, Agenția pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură are obligația ca în perioada 1 iulie – 1 octombrie 2019 să efectueze controlul la fața locului pentru cererile unice de plată eșantionate în acest scop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.