Social

O modă periculoasă se răspândește printre tineri. Mopediști fără permis

Fotografie de arhivă

Agenții de poliție din județul Alba raportează tot mai dese situații în care identifică în trafic tineri care circulă cu autovehicule de tip moped fără a deține vreun permis de conducere. Ziua de joi a adus alte două astfel de exemple.

Astfel, în jurul orei 12.50, poliţiştii Postului de Poliţie Lunca Mureşului au depistat o tânără de 19 de ani, din comuna Lunca Mureşului, judeţul Alba, în timp ce conducea un moped, pe raza localităţii Gura Arieşului, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de tânără a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis.

În aceeași zi spre seară, în jurul orei 18,30, poliţiştii din Vinţu de Jos l-au depistat pe un minor de 14 ani, din comuna Săliştea, în timp ce circula cu un moped, pe raza localităţii Tărtăria, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.