Sănătate

Ce sărbătoreau Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger la sala de fitness

Nadia Comăneci a postat pe contul de Twitter un video în care apare alături de actoulr Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, fosta gimnastă precizând că întâlnirea este „un mod perfect pentru a aniversa 43 de ani de la primul 10” primit la Jocurile Olimpice de la Montreal.

„Tocmai ce m-am întâlnit cu @ Schwarzenegger @ GoldsGym … este un mod foarte bun pentru a aniversa 43 de ani de la primul 10, la Montreal”, a explicat Nadia în mesajul care însoţeşte filmuleţul.

„Asta este relația noastră. Eu fac toată treaba și ea primește laudele. Eu lucrez atât de mult la aparatele de fitness și devin din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără. Asta e problema aici”, spune Arnold Schwarzenegger, spre amuzamentul Nadiei Comăneci.

Pe 18 iulie 2019 se împlinesc 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii, primit de Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976.

Just bumped into @Schwarzenegger @GoldsGym …is a great way to celebrate 43 years from Montreal s first 10 pic.twitter.com/0grnBQoa7k— Nadia Comaneci (@nadiacomaneci10) July 16, 2019

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.