Social

Jennifer Lopez îi dă lui Constance Wu o lecție de dans la bară în primul trailer al dramei „Hustlers”

Jennifer Lopez îi dă lui Constance Wu o lecţie de dans la bară în primul trailer al „Hustlers”, o dramă în care o vom vedea pe Cardi B în rolul său de debut, informează Press Association.

Din distribuţia acestui film, despre un grup de stripteuze care fură milioane de la bancherii de pe Wall Street, mai fac parte Lizzo, Julia Stiles, Keke Palmer şi Lili Reinhart.

Pelicula se bazează pe o poveste adevărată, dezvăluită de un articol din 2015 din The New York Magazine, „The Hustlers at Scores”, de Jessica Pressler.

În trailer o putem vedea pe Wu cum înmânează fără chef o mare parte a câştigurilor sale şefului ei şi pe Jennifer povestind din experienţa sa de viaţă.

Pe un fundal în care se pot auzi chicotelile bancherilor, Jennifer poate fi auzită spunând : „Când eram copil, am vrut mereu să lucrez cu animalele”. „Am fost aproape”, adaugă ea, zâmbind.

„Aceşti tipi de pe Wall Street, vezi ce au făcut ei ţării? Au furat de la toată lumea, oamenii care munceau din greu au pierdut totul şi niciunul dintre aceşti ticăloşi nu a făcut închisoare”. „Jocul este măsluit şi nu recompensează oamenii care joacă după reguli”, explică Jennifer.

Convingându-le pe celelalte stripteuze să o ajute să-şi fure clienţii, Jennifer adaugă: „Este ca şi cum ai jefui o bancă, doar că avem cheile”.

Trailer-ul ne oferă şi câteva imagini cu rapperiţa Cardi B, care a cunoscut prima dată faima în reality-showul „Love & Hip Hop: New York”.

„Hustlers” va fi lansat în cinematografe în luna septembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.