Politică

USR acuză: Sebeșul este victima „cumetriilor” primarului Nistor

Afacerea cu pavaje a primarului Dorin Nistor (în centru) îi supără pe adversarii săi politici

După aproape trei ani din mandatul primarului municipiului Sebeș, Dorin Nistor, adversarii săi politici îi impută „tot mai multe cumetrii”. Potrivit unui comunicat al organizației locale a USR, mai mulți prieteni ai primarului „se hrănesc din bugetul orașului” și „își umflă conturile bancare”.

Ioan Anghel, președintele USR Sebeș, se declară revoltat de modul în care, pentru primarul Dorin Nistor, interesele pecuniare ale firmelor prietene se confundă cu interesul cetățeanului.

Concret Anghel îl acuză pe primarul municipiului Sebeș că ar fi inițiat, în ultima ședință de Consiliu Local, un proiect prin care valoarea totală a investițiilor la Parcul Tineretului și reamenajarea Lacului ajunge la o sumă de peste 8 milioane lei. Mai exact, prin acest proiect se prevede o creștere a valorii investiției cu suma de 1.579.190 lei.

„Șmecheria onorabilului primar stă în modul prin care s-a făcut această suplimentare a fondurilor alocate pentru acele investiții. Mai exact, aceasta a fost făcută în cadrul rectificării bugetare, care mai cuprindea și alte alocări de sume de bani, pentru școli, spre exemplu, astfel încât consilierii locali să nu poată respinge proiectul. Prin acest «matrapazlâc procedural» primarul din Sebeș mai bagă niște bani în contul firmei de casă a PNL, Elis Pavaje”, acuză liderul USR.

„Ca și cum nu ar fi de ajuns că mai toate contractele sunt cu dedicație, atribuite către firme prietene ale administrației, suntem acum în situația în care sumele cheltuite cu aceste contracte cresc, peste noapte, cu sume inexplicabil de mari”, mai spune președintele organizației locale a USR.

„USR Sebeș susține programe de investiții și proiecte precum reamenajarea Parcului Tineretului și a Lacului, însă considerăm că aceste proiecte nu trebuie să fie o scuză și motiv pentru ca banul public să fie «sifonat», să fie cheltuit iresponsabil, doar pentru a satisface clientela de partid”, a concluzionat Ioan Anghel președinte USR Sebeș.

One Comment

  1. Anghel Maria

    Ce tata ești tu Anghel Ioan? […] ce primar vor locuitorii din Sebeș ?[…] pana stai sa faci subiecte de scandal pe motiv politic mai bine te-ai duce sa muncești […]!rusine ,Rușine,Rușine cu așa un candidat!

    Comentariu moderat întrucât conține atacuri la persoană și acuzații nedovedite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.