Social

Adolescentă de 17 ani este dată dispărută. Polițiștii fac apel la sprijinul populației

O tânără de 17 ani din Alba Iulia este dată dispărută, după ce a plecat de acasă în seara zilei de 31 iulie şi nu a mai revenit, poliţiştii făcând apel la populaţie pentru a-i sprijini în căutarea minorei.

„În seara zilei de 31 iulie 2019, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiaşi zile, fiica sa, Cioban Alexandra Simona, în vârstă de 17 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit”, se arată într-o informare de presă dată publicităţii joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, minora are o înălţime de 1,70 metri, o greutate greutate de 70 – 80 kg, constituţie robustă, păr şaten, de lungime medie, iar în partea dreaptă a buzei superioare are un semn. La data plecării, aceasta purta un trening negru cu imprimeu tip animal print.

„Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activităţile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel naţional”, se mai arată în comunicatul menţionat.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.