Social

Argeșean reținut de polițiștii din Sebeș pentru furt din autovehicule

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat din județul Argeș, pe care-l bănuiesc că ar fi furat bani și documente de la persoane aflate într-o parcate a autostrăzii A1, în dreptul localității Pianu.

Miercuri, 31 iulie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, unui bărbat de 27 de ani, din Pitești, județul Argeș, care este bănuit de săvârșirea a două furturi din autoturisme.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 28 spre 29 iulie 2019, în timp ce se afla într-o parcare a autostrăzii A1, situată în dreptul localității Pianu, acesta l-ar fi abordat pe un cetățean bulgar care se odihnea în mașina lui, spunându-i că are cauciucurile tăiate. În timp ce cetățeanul verifica starea cauciucurilor autoturismului său, bărbatul i-ar fi sustras, din mașină, o geantă în care avea 1.000 de euro și mai multe documente.

Din cercetări a rezultat că reținutul este bănuit și de săvârșirea, prin același mod de operare și în același lor, a unui furt, cu un prejudiciu de 2.000 de lire, a cărui victimă a fost un cetățean de 37 de ani, din județul Galați.

În cursul zilei de joi, bărbatul cercetat pentru furt calificat va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.