Politică

Mai multe filiale judeţene PLUS au echipe de conducere complete

Mai multe filiale judeţene ale PLUS precum şi organizaţiile din cele şase sectoare ale Capitalei au echipe de conducere complete şi, de asemenea, PLUS s-a „organizat exemplar” şi în diaspora, a anunţat liderul formaţiunii, Dacian Cioloş, joi seara, pe Facebook.

Astfel, de câteva zile, au conducere completă la nivel de judeţ filialele PLUS din Suceava, Teleorman, Hunedoara, Alba, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Giurgiu, Dâmboviţa, Argeş, Caraş-Severin, Botoşani, Iaşi, Gorj, Braşov, Sălaj, Sibiu şi Bacău.

Președintele PLUS Alba este Mihail David, iar Diana Stoica este membru în Consiliul Național PLUS.

„Am început cu toții în Platforma România 100, iar astăzi suntem cu toții implicați activ împreună cu Dacian Cioloș și întreaga echipă PLUS ,în reconstrucția României. Dezbaterea Politici de sănătate este de anul trecut, de la Muzeul Principia, din Alba Iulia”, spune David.

De asemenea, a arătat Cioloş, şi echipele aflate la conducerea filialelor PLUS din cele şase sectoare ale Capitalei sunt complete. „Colegii noştri s-au organizat exemplar şi în diaspora – urmează veşti cu privire la rezultatele alegerilor şi din străinătate”, a precizat liderul Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate.

„Obiectivul nostru în lunile care vin este acela de a organiza partidul de jos în sus şi să facem în aşa fel încât viziunea PLUS şi programul pe care noi urmează să-l susţinem să-i reprezinte pe membri. Promovăm oameni competenţi, cinstiţi, integri, care vin deja cu o experienţă profesională, dar şi tineri cu mult entuziasm şi idei despre cum ar trebui schimbată România”, a afirmat Dacian Cioloş.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.