Politică

Primarul Aiudului: „Când stai în studiourile de televiziune prea mult, vorbești și când ar trebui să taci”

Oana Badea, primarul municipiului Aiud (Sursa foto: Facebook)

Primarul liberal al municipiului Aiud, Oana Badea, crede că demiterea ministrului Educației, Ecaterina Andronescu nu se datorează unei interpretări greșite a spuselor acesteia, ci că aceasta este o „reglare de conturi în PSD”.

„Nu e nicio interpretare, e reglare de conturi în PSD”, scrie, sâmbătă dimineața, primarul Aiudului pe pagina sa de Facebook, adăugând că „demiterea dovedește că țara nu e guvernată, fiindcă PSD-ul se preocupă doar de partid”.

Oana Badea conchide că atunci „când ești ministru și stai în studiourile de televiziune prea mult, există riscul de a vorbi și când ar trebui să taci”.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat vineri că a demis-o pe Ecaterina Andronescu din funcția de ministru al Educației pentru declarațiile „profund greșite” făcute recent de aceasta într-o emisiune televizată.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a precizat joi seara că ea a „învățat de acasă” să nu se urce „în nicio mașina străină”, referindu-se la cazul Alexandrei, adolescenta de 15 ani răpită și sechestrată la Caracal de bărbatul care a luat-o la ocazie.

Ecaterina Andronescu, a apreciat vineri că declarațiile care au dus la demiterea sa au căpătat o interpretare „absolut scoasă din context” și a menționat ca i se pare „mai neobișnuit” faptul că a aflat din presă despre decizia premierului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.