Administrație

Echipament medical donat spitalului din Alba Iulia

Un aparat pentru monitorizarea funcțiilor vitale, în valoare de aproximativ 6.000 de euro, a fost donat Secţiei de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia de către Camera Executorilor Judecătorești și Asociaţia S.A.H. 2013, potrivit unui comunicat transmis luni.

„Prin donaţia făcută, Camera Executorilor Judecătoreşti, de pe raza judeţelor Alba, Sibiu şi Hunedoara, împreună cu Asociaţia S.A.H. 2013, au contribuit la dotarea secţiei, şi, implicit, la salvarea şi îngrijirea la nivel înalt a micilor pacienţi cu afecţiuni care necesită monitorizare continuă”, se arată în comunicat.

Aceste dispozitive medicale măsoară funcţiile de bază ale corpului uman şi sunt primele care dau alarma în cazul detectării unei modificări în starea unui copil bolnav.

„Echipamentul medical, ce constă într-un monitor ale funcţiilor vitale ecran 12, Tip B125, în valoare de 26.742 lei cu TVA, şi o masă pentru aparate, în sumă de 634 lei, a fost primit cu recunoştinţă de către întreaga echipă medicală a secţiei de Pediatrie”, arată Biroul de presă al SJU Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.