Social

Alți trei „pirați rutieri” au fost depistați de polițiști

Acțiunea de combatere a transportului ilegal de persoane a continuat, polițiștii din Alba depistatând și sancționând alte trei persoane care efectuau transport ilegal de persoane. Autovehiculele acestora au fost imobilizate, informează Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Alba.

În cursul zilei de luni, 5 august, polițiștii rutieri din județul Alba, sprijiniți de polițiștii de ordine publică și cei de investigare a criminalității economice, au continuat acțiunile de combatere a transportului neautorizat de persoane.

Au fost controlate 209 autovehicule și au fost depistate și sancționate contravențional 3 persoane care efectuau, în mod ilegal, transport contra-cost de persoane, față de acestea luându-se măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere. Complementar sancțiunii, polițiștii au dispus retragerea certificatelor de înmatriculare a autovehiculelor depistate și imobilizarea acestora.

La acțiunile desfășurate ieri au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român, mai precizează polițiștii din cadrul IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.