Mozaic, Politică

Dăncilă, cu gândul la prezidențiale: „În Oltenia există mobilizare, în Ardeal nu”

Viorica Dăncilă anunţă că va lua măsuri ferme în organizaţiile PSD fără performanţe. „Toţi trebuie să ne asumăm. Şi eu îmi asum”, spune liderul PSD.

Liderul PSD Viorica Dancilă a anunţat că se vor lua măsuri ferme în organizaţiile cu rezultate slabe şi că preşedinţii de filiale trebuie să îşi asume rezultatele de la prezidenţiale.

Liderul PSD Viorica Dancilă a anunţat, într-o conferinţă de presă, că are încredere în colegii de partid.

„Am mare încredere în colegii mei, am mare încredere în colegele mele, am mare încredere în membri de partid. Eu cred că toţi vor fi foarte implicaţi, atât în alegerile prezidenţiale, cât şi în celelalte două tururi de alegeri şi cred acest lucru pentru că fiecare dintre ei vor să contribuie la dezvoltarea comunităţilor lor, fiecare vor să îşi ducă proiectele mai departe”, a spus Viorica Dăncilă.

De asemenea, preşedintele PSD a declarat că este de acord cu propunerea liderului PSD Dolj de a lua măsuri drastice cu organizaţiile fără rezultate la alegeri.

„Eu cred că trebuie să susţinem performanţa în cadrul partidului şi cred că trebuie întotdeauna apreciate organizaţiile care au rezultate bune şi acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie să luăm şi măsuri ferme. Bineînţeles că şi condiţiile sunt de multe ori diferite. Dar atunci când rezultatele sunt atât de mici, încât se vede că implicarea nu există, acolo cred că trebuie să luăm măsurile cuvenite, pentru că altfel o să existe acea percepţie: şi dacă muncesc şi dacă nu muncesc, rezultatul este acelaşi. Nu cred că trebuie răsplătite rezultatele bune ale unor organizaţii şi acolo unde într-adevăr lucrurile nu merg cum trebuie să venim cu alte soluţii”, a mai spus Viorica Dăncilă.

„Am văzut că e o mobilizare mai mare în Oltenia, Muntenia pentru Partidul Social Democrat, altele sunt condiţiile în Ardeal.”

Viorica Dăncilă | președintele Partidului Social Democrat

Preşedintele PSD a precizat că toţi preşedinţii de filiale trebuie să îşi asume rezultatele alegerilor şi că fiecare organizaţie va trece prin evaluări.

„Eu cred că trebuie toţi să ne asumăm. Şi eu îmi asum, ne leagă foarte multe lucruri şi dorinţa de a realiza cât mai multe lucruri. Fiecare organizaţie îşi va face o evaluare pornind de la voturile pe fiecare localitate. Şi cred că toţi trebuie să ne asumăm această evaluare, nu va fi ceva impus. Va veni această evaluare din partea preşedintelui organizaţiei. Şi eu îmi asum, fiecare trebuie să îşi asume. Dacă aici îşi asumă Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu, trebuie să îşi asume şi cei de la Cluj”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Întrebată ce riscă în calitate de preşedinte al PSD dacă va pierde alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă a precizat că nu ar vrea să vorbească de scenarii.

„Nu aş vrea să vorbesc de riscuri şi nu aş vrea să vorbesc de scenarii. Aş vrea să vorbesc de dorinţa noastră de a câştiga alegerile prezidenţiale şi să îi anunţ pe toţi cei care acum nu ne dau nicio şansă, pe toţi cei care ne văd acum în cădere liberă, pe toţi cei care nu mai cred în PSD, să lase puţin să mai treacă timpul şi să vedem la următoarele alegeri care va fi rezultatul, să nu-i subestimeze pe ceilalţi pentru că nu se ştie”, a spus preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.