Politică

Oftalmologul Teodor Holhoș este noul responsabil pentru strângere de fonduri al PLUS Alba

PLUS Alba anunță că medicul teodor Holhoș este noul său responsabil pentru strângere de fonduri. „Mai mult decât vorbe între prieteni, am simțit că trebuie să ne implicam activ”, transmite Teodor Holhoș, membru în Biroul Județean PLUS Alba.

„PLUS Alba are președinte și conducere legitimă, aleasă prin votul membrilor din 28 iulie. Primul președinte, din istoria PLUS Alba a fost ales, prin vot direct, Mihail David, alți 15 membri PLUS preluând sarcini în cadrul conducerii județene. Unul dintre ei este Teodor Holhoș – responsabilul pentru strângere de fonduri”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității luni.

Dr. Teodor Holhoș este cunoscut pentru faptul că a pus bazele rețelei Opticline. Rețeaua regională include trei clinici de oftalmologie și 10 cabinete de optică medicală, în patru județe din Transilvania. Cu o experiență de peste 7.000 de intervenții la activ, dr. Teodor Holhoș și echipa sa au consultat, în cei peste 8 ani, aproape 40.000 pacienți.

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate, urmate în mai multe țări europene, an de an.

„Proiectul meu de suflet este România, și de aceea, când vine vorba de absolvenți și rezidenți din medicină, care aleg să plece din țară pentru salarii sau condiții mai bune în străinătate, aș vrea să le transmit că împreună, vom reuși să facem România bine”, spune dr. Holhoș.

Dr. Teodor Holhoș a fost membru fondator al comunității locale RO100 Alba Iulia, parte a Platformei România 100, fondată de foști membri ai Guvernului Cioloș și, începând din 28 iulie, face parte din Biroul Județean PLUS Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.