Social

Au vrut să se dea cu motocicleta și au dat de necaz

Fotografie de arhivă

Polițiștii din Sebeș îl cercetează pe un tânăr din comuna Ohaba, care, fără a avea permis, a transportat pe o motocicletă doi minori și a provocat un accident. Tânărul a părăsit locul accidentului, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 19 august, în urma căruia un minor, în vârstă de 10 ani a ajuns la spital cu răni ușoare.

Polițiștii au constatat că, în seara zilei de 19 august 2019, un tânăr de 19 ani, din comuna Ohaba, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, ar fi condus o motocicletă pe strada Principală din comună și a transportat pe aceasta doi minori, în vârstă de 10 și 15 ani.

La un moment dat, tânărul a pierdut controlul asupra motocicletei, iar aceasta s-a răsturnat pe carosabil, însă, pentru a-și ascunde fapta, tânărul a părăsit locul accidentului și i-ar fi încurajat pe cei doi minori să nu spună ce s-a întâmplat.

Ulterior, minorul de 10 ani a ajuns la spital, cu leziuni ușoare și a declarat că a căzut cu bicicleta.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au găsit ascunsă motocicleta, în curtea locuinței tânărului care a provocat accidentul și au constatat că aceasta nu este înmatriculată în circulație, pe aceasta fiind aplicată un număr de înmatriculare confecționat artizanal.

Tânărul de 18 ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.