Social

Vineri are loc deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Sebeș

Vineri, 23 august 2019, grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” va găzdui, începând cu ora 10.30, evenimentul prin care se marchează deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Sebeș.

Această ediție este dedicată împlinirii a 140 de ani de activitate ai Fanfarei din Petrești.

„Vă invităm la un eveniment dedicat întregii comunități, precum și oaspeților orașului. Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, va adresa salutul oficial delegațiilor din orașele înfrățite, va premia peste 60 de persoane – elevi cu rezultate foarte bune la examenele de evaluare națională și de bacalaureat, șefii de promoție din liceele sebeșene, sportivi, voluntari, persoane unice din viața de zi cu zi a urbei, precum și membrii Fanfarei din Petrești. Invitați speciali ai evenimentului sunt și membrii trupei de pop-opera, Distinto”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Sebeș.

Muzeul Municipal „Ioan Raica” își invită oaspeții la vernisajul expoziției dedicate Fanfarei din Petrești. După-masa zilei de vineri aduce la Petrești, începând cu ora 17.00, lansarea cărții „Contribuții la monografia Fanfarei din Petrești”, proiect editorial susținut de Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.