Social

A dispărut de-acasă. Ați văzut-o cumva?

Poliţiştii din Alba caută o femeie care a plecat de la domiciliul său şi nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 25 august 2019, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați de către un bărbat din comuna Valea Lungă, cu privire la faptul că, în data de 23 august 2019, mătușa sa, Csenteri Garofița, în vârstă de 53 de ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele femeii sunt următoarele: înălţimea – 1,50 m, greutate – 35-40 de kg, păr lung, ochi albaștri, constituție astenică.

La data plecării, aceasta purta blugi gri, bluză mov cu glugă și șlapi albaștri.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea depistării femeii, iar la data de 28 august a fost organizată o acțiune de scotocire la care au participat 16 polițiști, 7 jandarmi și 5 voluntari din cadrul Primăriei Valea Lungă precum și un câine de căutare în mediu natural din cadrul IJJ Alba, însă, până în prezent, nu a fost găsită.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.