Social

10 pentru siguranță, o campanie dedicată siguranței elevilor

Polițiștii, jandarmii, pompierii, specialiștii A.N.I.T.P. și A.N.A. și Inspectoratul Școlar Județean s-au reunit în cadrul unei campanii care are ca scop creșterea siguranței elevilor.

„#10 pentru siguranță” va fi lansată duminică, 8 septembrie. Mesajul campaniei va ajunge în peste 50 de unități de învățământ.

În pragul noului an școlar, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, alături de Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” Alba, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia, cu sprijinul Instituției Prefectului – Județul Alba și al Inspectoratului Școlar Județean Alba, demarează campania de informare și prevenire „#10 pentru siguranță”.

Campania are ca scop creșterea gradului de informare al elevilor, părinților și profesorilor, în legătură cu riscurile infracționalității în unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora.

Subiectele ce vor fi abordate sunt legate de pericolul consumului de droguri, al traficului de persoane, al violenței fizice și verbale dar vor fi discutate și teme referitoare la siguranța rutieră și mijloacele de protecție împotriva incendiilor și situațiilor de urgență.

Campania va fi lansată, duminică, 8 septembrie la Centrul Comercial Alba Mall din municipiul Alba Iulia, moment ce va fi urmat de o acțiune publică în zona Cetății Alba Carolina.

În perioada 9 – 20 septembrie 2019, specialiștii implicați în această campanie vor participa la 60 de acțiuni informativ – preventive planificate a se desfășura în peste 50 de unități de învățământ din județul Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.