Social

Activitatea „Bandei celor trei” a fost documentată de polițiștii din Sebeș

Polițiștii din Sebeș au reușit să documenteze activitatea infracțională a celor trei tineri din Alba și Sebeș bănuiți că ar fi încercat să fure din casa a unui cetățean din Sebeș. Pentru că au fost surprinși de proprietar, unul dintre tineri l-a lovit cum pumnul în față.

La data de 7 septembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș i-au identificat pe 3 tineri de 16, 18 și 23 de ani, din Alba Iulia și Sebeș, ca persoane bănuite de săvârșirea unor fapte de tentativă de tâlhărie, tentativă de furt calificat și conducere fără permis.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 5 septembrie, în jurul orei 06,00, ar fi escaladat gardul unei locuințe din Sebeș, cu scopul de a pătrunde în casă, pentru a fura. În timp ce încercau să intre în casă, cei trei tineri au fost surprinși de proprietarul casei, iar pentru a-și asigura scăparea, tânărul de 18 ani l-a lovit pe bărbat, cu pumnul, în față.

În cele din urmă, cei trei tineri au fugit, fără să reușească să sustragă ceva și au folosit un autoturism împrumutat, pe care l-au condus, doi dintre ei, pe rând, fără ca vreunul să posede permis de conducere.

Față de tânărul de 18 ani, polițiștii au luat măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie și conducere fără permis, iar ulterior a fost prezentat în fața procurorilor și judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeș, care a dispus cercetarea lui în stare de arest preventiv.

Ceilalți doi tineri vor fi cercetați în stare de libertate, pentru tentativă de furt calificat, iar în plus, cel de 23 de ani, pentru conducere fără permis.

Cei trei sunt aceleași persoane identificate de polițiștii din Alba Iulia, ca bănuiți de furtul unor scule, în valoare de 19.300, dintr-o casă în construcție din Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.