Sănătate

Un român a fost asasinat la comandă în miezul zilei în Costa Rica | Video

Un român, originar din Oradea, a fost asasinat pe o stradă din Alajuelita, în timp ce se plimba alături de un fotomodel local.

Ionuț George Oțelac, 38 de ani, și o tânără de 25 de ani au fost asasinați în plină zi de doi indivizi care au venit pe o motocicletă și au deschis focul în miezul zilei.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care doi bărbați pe o motocicletă se apropie de mașina românului și a fotomodelulului din Costa Rica. Agresorii au tras fără milă în cei doi, iar mașina condusă de bărbatul din Oradea avea să se oprească într-o altă mașină parcată și a luat foc.

Mai multe publicații din Costa Rica vorbesc despre o reglare de conturi în stil mafiot, românul fiind implicat în mai multe afaceri ilegale de-a lungul anilor.

Conform presei din Costa Rica, bărbatul împușcat ar fi fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri internațional, relația Ameirca de Sud – Europa. Românul a fost prins la vremea respectivă cu 20 de kilograme de cocaină aflate în mai multe sticle de vin.

Gamboa Mora, a doua victimă a atacului, era un model din Costa Rica care avea apariții în diverse reviste de fitness și emisiuni din țara natală.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.