Social

Actualizare | Doi poliţişti au fost răniți într-un accident produs între Sebeș și Alba Iulia

Actualizare

În dimineaţa zilei de 25 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, au fost aduse patru persoane, rănite în urma unui accident rutier, informează Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

O singură persoană, de sex masculin, a rămas internată la secţia de neurochirurgie, prezentând traumatism cranian şi traumatism la nivelul coloanei cervicale.

Celelalte trei victime ale accidentului rutier, doi bărbaţi şi o femeie, poliţişti, nu au necesitat internare, fiind lăsaţi la domiciliu.

Unul dintre cei doi bărbaţi a prezentat o fractură la nivelul unui membru superior, celălalt răni minore, în vreme ce persoana de sex feminin o fractură costală.

Bărbatul internat nu a necesitat transferul către o altă unitate şi nu îi este pusă viaţa în pericol.

Știrea inițială

Doi poliţişti au fost răniţi într-un accident produs miercuri dimineaţa pe DN1, între Sebeş şi Alba Iulia, după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită de un autoturism care ar fi ieşit de pe un drum secundar.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a anunţat că o autospecială de poliţie a fost implicată într-un accident rutier, iar doi poliţişti au fost răniţi.

„Se pare că un autoturism ar fi ieşit în faţa acesteia (autospecialei – nota red.) de pe un drum secundar”, au transmis reprezentaţii IPJ Alba.

Traficul nu este blocat în zonă în urma accidentului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.