Social

O familie răsturnată cu mașina într-o prăpastie a fost salvată de jandarmii montani

Un echipaj de jandarmi montani, care se deplasa din Alba Iulia spre Arieşeni, a reuşit să salveze o familie care s-a răsturnat cu autoturismul într-o prăpastie, a informat miercuri Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

Potrivit sursei citate, echipajul a observat, în apropiere de Abrud, un bărbat care cerea sprijinul de pe marginea drumului.

Jandarmii au oprit imediat, iar bărbatul le-a povestit că a derapat cu maşina într-o curbă periculoasă şi s-a răsturnat într-o prăpastie, în autoturism aflându-se şi soţia acestuia şi fiica lor.

Bărbatul a mai spus că este din Poiana Vadului şi mergea împreună cu soţia şi fetiţa lor, dinspre Zlatna, spre Abrud. El a mai explicat că după răsturnarea maşinii, nici el, nici soţia lui nu şi-au mai putut găsi telefoanele mobile, pentru a cere ajutor.

„Jandarmii au coborât imediat la locul unde se afla familia bărbatului, o zonă foarte greu accesibilă, iar soţia acestuia sângera la braţ şi acuza dureri de cap şi de spate. Maşina era răsturnată iar victimele nu au mai putut găsi telefoanele mobile pentru a solicita sprijin. Jandarmii au apelat serviciul unic de urgenţă 112, iar familia a fost preluată şi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale”, a precizat Jandarmeria Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.