Social

Infracționalitate rutieră. Șoferi fără permis, fără numere și cu mașini neînmatriculate

Marți și miercuri, polițiștii din cadrul Inpsectoratului de Poliție Județean Alba s-au confruntat o multitudine de infracțiuni. Astfel, ei au întâlnit în trafic un șofer dără permis, un altul cu plăcuțele de înmaticulare expirate, precum și un caz de înmatriculare suspendată.

Astfel, miercuri dimineața, în jurul orei 5.30, polițiștii de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Sebeș, care conducea un autoturism pe strada Calea Moților din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cu o zi înainte, marți în jurul orei 11,20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul, ce avea aplicate plăcuțe de înmatriculare emise de autoritățile din Germania, era radiat din circulație din luna august 2019.

Tot marți, dar spre seară, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 44 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că înmatricularea autoturismului a fost suspendată din data de 13 iulie 2019 ca urmare a expirării inspecției tehnice periodice, iar conducătorul auto deține o dovadă înlocuitoare a certificatului de înmatriculare, fără drept de circulație.

Toți cei trei șoferi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor amintite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.