Economie

Geluri de duș retrase din magazinele Kaufland. Dacă le-ați cumpărat, nu le folosiți!

Produse cosmetice care conțin bacterii care pot genera infecții au fost retrase din magazinele Kaufland, clienții care le-au achizționat fiind solicitați să nu le mai folosească.

„Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor: Bevola Gel de duș Mango & Piersică, 500 ml / EAN 4337185216046 / lot: 91400019 și Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml / EAN 4337185216060 / lot: 91410019. În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unei infecții bacteriene”, informează reprezentanții Kaufland.

Clienții care au achiziționat un produs dintre cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal, se mai arată în comunicatul companiei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.