Social

Polițiștii au găsit sculele furate din Roșia Montană și împrejurimi

Polițiștii din Abrud au reușit să recupereze bunurile care au fost furate, în perioada 5 august – 22 septembrie 2019, din anexe ale locuințelor unor cetățeni din comuna Roșia Montană, Bucium și Vidra, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Alba.

Este vorba despre un ferăstrău mecanic, o mașină de găurit, o autofiletantă și un flex, care ar fi fost sustrase de un tânăr de 27 de ani, din Baia de Arieș. Prin identificarea acestor bunuri și predarea lor către părțile vătămate, recuperarea prejudiciului s-a ridicat la un procent de 99%.

Totodată, în 26 septembrie 2019, polițiștii au percheziţionat domiciliul tânărului din Baia de Arieș, ocazie cu care au găsit și ridicat trei motoferăstraie, un fierăstrău pendular, o autofiletantă și o mașină rotopercutantă.

O altă percheziție a fost efectuată la data de 1 octombrie, la domiciliul unui bărbat din localitatea Ciuruleasa, unde a fost găsit un alt motoferăstrău. Se pare că bunul a fost sustras de tânărul din Baia de Arieș și vândut ulterior bărbatului din Ciuruleasa printr-un intermediar.

Prejudiciul total a fost estimat la 7.500 de lei și a fost recuperat aproape integral.

Tânărul a fost prezentat în fața magistraților și este cercetat sub control judiciar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.