Social

Hoții de biciclete. Polițiștii din Cugir încearcă să recupereze „recolta lunii octombrie”

Joi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au dat de urma a patru tineri din localitate bănuiți că, în luna octombrie, ar fi „recoltat” din oraș nu mai de 13 biciclete, puls alte bunuri, precum cule electrice, produse alimentare și cărucioare.

Cei patru a vâîrste cuprinse între 14 și 18 ani, sunt din Cugir, polițiștii reușind să recupereze de la aceștia aproximativ 70% din bunurile furate.

În sarcina adolescenților, polițiștii au reținut faptul că, în perioada 1 – 10 octombrie 2019, ar fi sustras, din diverse locuri (magazii, scări de bloc, curți) un număr de 13 biciclete și scule electrice, produse alimentare, un cărucior pentru cumpărături și alte bunuri, a căror valoare totală a fost estimată de către păgubiți la 7.000 de lei.

Se pare că, o parte dintre biciclete ar fi fost vândute de către cei patru adolescenți unor cetățeni din Cugir, contra unor sume modice de bani.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, polițiștii au reușit să recupereze opt dintre bicicletele furate.

Cei patru tineri sunt cercetați pentru furt calificat, precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea integrală a prejudiciului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.