Politică

Horațiu Florea (Pro România) face un apel către „membrii onești ai PSD din județul Alba”

Horațiu Florea, liderul județean al Pro România, împreună cu Victor Ponta, liderul național al partidului

Horațiu Florea, liderul județean al Pro România, a dat publicității un „apel către membrii onești ai PSD” pe care îi invită să fugă de „partidul care i-a trădat” și să se alăture partidului pe care el îl reprezintă în județul Alba.

„Căderea Guvernului Dăncilă reprezintă sfârșitul celei mai negre perioade din istoria recentă a țării noastre iar rolul jucat de Pro România în această problemă s-a dovedit a fi unul însemnat. Era evident că guvernarea PSD-istă nu mai putea să continue, așa că deciziile luate de noi în privința susținerii moțiunii de cenzură au fost corecte”, spune Florea, justificând votul împotriva guvernului Dăncilă.

„Ultimii ani ne-au arătat că PSD Alba a mâncat bătaie în alegeri în mod frecvent și a devenit pentru opozanții politici doar un sac de box folosit la antrenamente ori subiect de glumă. Nu-i de mirare că oamenii de calitate din acest partid au ajuns să pună capul în pământ de rușine când asistă la evaporarea unei formațiuni politice în care au crezut și pentru care au muncit. E timpul ca ei să revină într-o familie normală de centru-stânga, acolo unde valoarea, profesionalismul și munca le sunt respectate. Social-democrația nu mai are nici o șansă, atâta vreme cât principiile ei sunt servite electoratului de către un partid cum este PSD”, mai spune Florea.

El îi invită pe membrii PSD ca, „măcar în ceasul al 12-lea, (…) să fugă cât văd cu ochii de partidul care i-a trădat și i-a adus în situația de a fi urâți de oameni, fără să aibă vreo vină pentru asta. Orice persoană din PSD care crede în valorile de centru-stânga va găsi în Pro România o casă politică adevărată”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.