Administrație

Sediu ultramodern pentru Primăria Blaj

Primăria Blaj beneficiază de un sediu ultramodern, dotat la cele mai înalte standarde, odată cu reabilitarea completă a interiorului clădirii, anunță reprezentanții instituţiei.

Lucrările au durat opt luni de zile şi au costat aproximativ două milioane de lei. Luni, 21 octombrie 2019, a avut loc o mică ceremonie de reinaugurare a sediului Primăriei Blaj din Piaţa 1848, nr. 16.

„Am reuşit să aducem şi Primăria Blaj la nivelul european pe care ni-l dorim pentru oraşul nostru, un obiectiv firesc de altfel pentru această comunitate. Au fost lucrări ample pentru că, practic, a fost o reabilitare completă a interiorului clădirii. Pe de o parte este vorba de imaginea oraşului, având în vedere că această clădire este situată în inima Blajului, iar pe de altă parte era şi normal să le creăm angajaţiilor din administraţia locală condiţii de cel mai înalt nivel, pentru a-şi putea desfăşura activitatea la standardul aşteptat. Nu în ultimul rând, cetăţeanul care intră în Primărie trebuie să găsească acest loc primitor şi confortabil, în care respectul faţă de plătitorul de taxe să se simtă la tot pasul. Sper, în consecinţă, ca începând de astăzi, să crească la Blaj calitatea şi eficienţa actului administrativ”, a declarat primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.