Social

Bărbat din Tăuți reţinut după ce și-a lovit nepotul cu un cablu metalic

Un bărbat de 35 de ani, dintr-un sat din Alba, a fost reţinut de poliţişti pentru că şi-ar fi agresat nepotul, în vârstă de 11 ani, lovindu-l cu un cablu metalic peste braţe şi spate, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, fapta a fost semnalată poliţiei după ce urmele lăsate de agresiune au fost sesizate de cadrele didactice de la şcoala unde copilul învaţă.

IPJ Alba menţionează că poliţiştii din Meteş l-au reţinut pe un bărbat din satul Tăuţi, de 35 de ani, care şi-ar fi agresat nepotul, un minor în vârstă de 11 ani, iar potrivit constatărilor medicului legist, copilul are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

„Se pare că, în seara zilei de sâmbătă, 19 octombrie, acesta l-ar fi agresat pe nepotul său, în vârstă de 11 ani, acuzându-l că i-ar fi sustras suma de 200 de lei. Bărbatul l-ar fi lovit, peste spate şi braţe, cu un cablu metalic, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 6-7 zile de îngrijiri medicale. Fapta a fost semnalată poliţiei luni, 21 octombrie, după ce urmele lăsate de agresiune au fost sesizate de cadrele didactice de la şcoala unde copilul învaţă”, se arată în comunicatul IPJ Alba.

Cercetat pentru violenţă în familie, bărbatul va fi prezentat în cursul zilei Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.