Social

Tânăr din Blaj reținut pentru infracțiuni rutiere. A condus fără permis și a refuzat să oprească

Un tânăr din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

În plus, acesta nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, iar în încercarea de a-și pierde urma a abandonat autoturismul pe un câmp și a determinat o rudă să reclame furtul acestuia.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii tânărului de 18 ani, din Blaj, pentru o perioadă de 24 de ore.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că la data de 27 octombrie 2019, a condus un autoturism pe raza municipiului, fără a deține permis de conducere. Tânărul nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, abandonând ulterior autoturismul pe un teren viran, iar pentru a se sustrage de la urmărirea penală l-a determinat pe bunicul concubinei sale să sune la 112 și să declare furat autovehiculul.

Acesta nu se află la prima abatere, fiind cercetat pentru săvârșirea aceluiași tip de infracțiune, faptă săvârșită în cursul lunii august 2019.

În cursul zilei de marți, 29 octombrie 2019, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.