Social

Infractor specializat în magazine, reținut în Cugir

Un tânăr din județul Hunedoara a fost reținut de polițiștii din Cugir fiind bănuit că în ultimele două săptămâni ar fi încercat să fure din cinci magazine și a furat din două.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au continuat cercetările în legătură cu un tânăr de 28 de ani, din Călan, județul Hunedoara, prins în flagrant, în noaptea de 26 spre 27 octombrie 2019, în timp ce încerca să pătrundă, prin efracție, într-un magazin din Cugir.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în ultimele două săptămâni, tânărul ar fi încercat să pătrundă, prin efracție în alte patru magazine din oraș și ar fi pătruns, de două ori, într-un magazin specializat în comercializarea de unelte și materiale de construcții de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 1.500 de lei. Toate faptele ar fi fost săvârșite pe timp de noapte.

Față de tânăr, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat, iar în cursul zilei de miercuri, 30 octombrie, îl vor prezenta în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.