Social

Beție păguboasă. Un cugirean a fost tâlhărit de două ori în aceeași seară

Polițiștii din Cugir au reținut un minor și doi bărbați bănuiți de tâlhărie, care, lunea trecută, ar fi profitat de starea de ebrietate a unui bărbat și i-ar fi sustras, prin violență telefonul, cardul, un încărcător și țigările.

Victima a fost un bărbat de 43 de ani, din oraș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 4 noiembrie 2019, în timp ce se afla pe strada Victoriei din Cugir, victima a fost abordată de către un minor de 14 ani, care, profitând de starea de ebrietate a acesteia, ar fi agresat-o și i-ar fi sustras bunurile aflate asupra lui.

Ulterior, după câteva minute, bărbatul ar fi fost abordat de alți doi bărbați, de 35 și 50 de ani, care i-ar fi cerut țigări, iar pentru că au fost refuzați aceștia l-ar fi agresat și i-ar fi sustras un pachet de țigări pe care-l avea asupra sa.

Fapta nu a fost reclamată de păgubit la poliție, însă polițiștii au intrat pe fir după ce victima s-a plâns în legătură cu cele întâmplate unui prieten.

Față de minor, care nu este la prima faptă de acest gen și față de cei doi bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 noiembrie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.